Verzenden & retouren

Verzenden

 • Vanaf 100,- (NL,BE EN LU) en 150,- ( de rest van Europa ) geen verzendkosten
 • Leveringen binnen 1 – 3 werkdagen door heel Europa
 • Uit eigen voorraad leverbaar

Bestellingen retourneren

 In verband met hygiene wetgeving hanteert Body Element een zeer streng retourbeleid. Shapewear valt onder de Hygiëne wet. Hierdoor is het retourneren van deze producten niet mogelijk. Wees er dus van bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is.

Wij begrijpen echter dat het uitzoeken van de juiste maat niet, makkelijk is. Om die reden verlenen wij extra service om een waist trainer eenmalig te ruilen (mits onze retour voorwaarden in acht worden genomen). Let op: shapewear producten kunnen niet worden geruild/geretourneerd.

Retourvoorwaarden

Aan het ruilende het retourneren van producten zijn een aantal voorwaarden verbonden:

 • Wanneer je een product wil retourneren of ruilen, moet dit binnen 2 werkdagen worden gemeld door een mail te sturen retour@bodyelement.nl vermeld daarin jouw naam en het ordernummer van de bestelling. Ruilen / retourneren kan maar een keer. De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.
 • Er mogen absoluut geen gebruiksvoorwerpen aanwezig zijn op de producten. Bovendien mag het product niet uitgerekt zijn. Is dit wel het geval dan wordt de retourzending niet geaccepteerd. Wij sturen het product naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.
 • De labels/kaartjes ,dienen nog aan de kleding te zijn bevestigd
 • Waist trainers moeten binnen 5 dagen geretourneerd worden. Deze termijn is bindend en inclusief weekend- en feestdagen. Retouren die niet binnen de gestelde termijn bij ons aangeboden zijn worden niet geaccepteerd. Wij sturen de zending naar je terug en  brengen de gemaakte kosten in tprekening.
 • Producten worden alleen geruild en er wordt geen geld terug gegeven. Wel verstrekken wij een te goedbon die 1 jaar geldig is, mits de retourvoorwaarden in acht zijn genomen.

Kortom

 • Pas de waist trainer altijd met onderkleding ;
 • Geretourneerde waist trainers moeten onbeschadigd / ongedragen zijn;
 • Op het artikel mogen geen gebruikssporen aanwezig /zichtbaar zijn. Gebruikssporen zijn: rimpels/deuken/plooien/ vlekken/(lichaams)geuren/pluisjes/haren.
 • Producten moeten binnen de gestelde termijnen retourneren.
 • Originele onbeschadigde verpakking.

Wij verzoeken je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij de retourzending niet accepteren.  Zo verzekeren wij onze klanten dat het product nieuw is en dat wij zorgvuldig omgaan met onze producten

Verzending

Het artikel moet in de originele staat en verpakking gefourneerd worden. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Op onze websitebezoek vind je het retourformulier. Dit dien je invullen en met de zending meesturen. Geef het pakket af op een PostNL of DHL postkantoor. Qua verzendkosten moet je rekenen op Een bedrag van maximaal €6,95 ( afhankelijk van het gewicht en formaat). Mocht het geretourneerde artikel helaas niet voldoen aan onze retourvoorwaarden, dan brengen wij de klant hiervan per mail op de hoogte. Wij sturen het product naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

 

Retouradres ( voor artikelen die aan de retourvoorwaarden voldoen)

Body Element

Operetteweg 21N

1323 VK Almere Stad

NEDERLAND

Shopping Cart (0)

No products in the cart.