Anti cellulitis massage

Voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis

Body Element

over de behandeling

Het maakt niet uit of je nou oud of jong, dun of dik bent. Cellulitis kent geen leeftijd of postuur. Veel vrouwen krijgen hier last van. Dankzij onze speciale massage technieken kunnen wij dit probleem tegen gaan. Technieken zoals bindweefselmassage, anti- cellulitis cups en de woodtherapie. Het word niet alleen ingezet om de cellulitis tegen te gaan maar ook om de huid te verstevigen.

De anti-Cellulitis behandeling word geadviseerd om in kuurverband toe te passen. Het advies dan ook is gemiddeld 10 anti- cellulitis massages af te nemen en 1 keer per week voor een optimaal resultaat.

Drink minimaal 2 liter water per dag. Water helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen maar is ook goed voor de elasticiteit van de huid. Brandnetel thee is een kruidenthee die evens geschikt is voor het afvoeren van vocht. De brandnetelthee is te vinden op onze webshop.

Voor het beste resultaat mogelijk is het raadzaam om je Faja/drukpak zeker de eerste drie maanden 23/7 te dragen. Nadien kan je ervoor kiezen deze s’nachts of overdag te dragen. Na 6 maanden ongeveer 4 uurtjes per dag. De Fajas/drukpakken zijn te vinden op onze webshop.

Wacht niet te lang met de aftercare! Om je herstel en resultaat te bespoedigen is het raadzaam om zo snel mogelijk na de operatie te starten met de afterlipo massages. Wij adviseren dan ook om altijd met 10 afterlipo massages te beginnen. Zie onze prijsopgave op de website.

Voor de behandeling zou je een paracetamol kunnen slikken om de eventuele pijn op te vangen.

Blijf in beweging. Het is belangrijk dat je na de operatie voldoende rust, maar ook om de bloedsomloop op gang te houden. Probeer daarom ook af en toe te lopen.

  • Drink GEEN alcohol, zout of cafeïne tijdens de eerste maanden van je herstel. Alcohol, zout en cafeïne zorgen ervoor dat je nog meer vocht vasthoud. Waardoor je genezingsproces vertraging oploopt.

Shopping Cart (0)

No products in the cart.