After pregnancy massage

Dé massage na het bevallen

Body Element

over de behandeling

Gefeliciteerd! Je bent bevallen. Je lichaam heeft vele stadiums doorstaan en nu is het tijd om je lichaam extra aandacht en rust te geven om te herstellen.

After pregnancy massage is een massage die vrouwen kan helpen door fysieke en emotionele voordelen te bieden en wat relaxter aan het moederschap te beginnen. Na een miskraam of na een bevalling van een doodgeboren kind, kun je ook overwegen om je lichaam te helpen om te herstellen. De massage is een therapeutische manier om te ontspannen, om pijn te verlichten en stress te verminderen.

Na de bevalling kan een vrouw een postpartumfase ervaren die bekend staat als de ‘babyblues’. Deze ervaring kan betrekking hebben op depressie, postpartum psychose, striae en vasculaire problemen

De “babyblues” gaat vaak gepaard met symptomen zoals stemmingswisselingen, verhoogde gevoelens van angst en verdriet, verminderde eetlust en slaapproblemen.

Dit is een ernstige depressie die sommige vrouwen treft na de bevalling. Symptomen zijn stemmingswisselingen, zich terugtrekken uit vrienden en familie, verlies van eetlust en moeite met het hechten aan de baby.

Na de bevalling kunnen vrouwen vaak striae op hun buik opmerken en kunnen ze pijn door het hele lichaam ervaren, evenals resterende spierpijn.

De zwangerschap veroorzaakt een verhoogde druk op de beenaders, waardoor sommige vrouwen spataderen ( verdraaide vergrote aderen) krijgen.

elk van deze aandoening kan van invloed zijn van de fysieke en emotionele genezing van een vrouw na de bevalling. De after pregnancy massage kan hierbij helpen.

Wanneer te beginnen met de after pregnancy massage?

de after pregnancy massage vind binnen 12 weken na de bevalling plaats. De massage kan volledige positie worden gegeven.

als je je zorgen maakt of complicaties heeft met betrekking tot aFred pregnancy massage, raadpleeg dan je arts.

De after pregnancy massage heeft veel voordelen, maar heeft ook risico’s waarmee rekening gehouden moet worden.

de massage kan de bloedstroom verhogen en mogelijk bepaalde gezondheidsproblemen beïnvloeden. Ervaar je een van de volgende aandoeningen raadpleeg eerst u arts voordat u een massage inplant:

-hoge bloeddruk

congenitale hartziekteof preeclampsie ( een aandoening die hoge bloeddruk, eiwit in de urine en zwelling in de benen, voeten en handen omvat)

recente operatie of verwonding

recente orgaantransplantatie 

Shopping Cart (0)

No products in the cart.