madero therapie

Onze specialiteit om jouw lichaam prachtig te shapen

Body Element

over de behandeling

Madero therapie wordt ter ondersteuning van sporten en diëten toegepast. Deze massage is ideaal om de plekken weg te masseren die hardnekkig vet hebben. Ook is dit na enkele weken  een aanvulling op de after lipo massages. Het intensiveert de afbraak van vet en fibrosecellulitis, versnelt de stofwisseling, het stimuleert de bloedcirculatie en lymfestelsel. Deze speciale techniek shape het lichaam door gebruik te maken van de verschillende soorten hout. Het geeft een snelle en zichtbare resultaat in de vormgeving van het lichaam.

Een kuurverband word geadviseerd van gemiddeld 10 behandelingen en 1 keer per week voor het beste resultaat.

Drink minimaal 2 liter water per dag. Water helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen maar is ook goed voor de elasticiteit van de huid. Brandnetel thee is een kruidenthee die evens geschikt is voor het afvoeren van vocht. De brandnetelthee is te vinden op onze webshop.

Voor het beste resultaat mogelijk is het raadzaam om je Faja/drukpak zeker de eerste drie maanden 23/7 te dragen. Nadien kan je ervoor kiezen deze s’nachts of overdag te dragen. Na 6 maanden ongeveer 4 uurtjes per dag. De Fajas/drukpakken zijn te vinden op onze webshop.

Wacht niet te lang met de aftercare! Om je herstel en resultaat te bespoedigen is het raadzaam om zo snel mogelijk na de operatie te starten met de afterlipo massages. Wij adviseren dan ook om altijd met 10 afterlipo massages te beginnen. Zie onze prijsopgave op de website.

Voor de behandeling zou je een paracetamol kunnen slikken om de eventuele pijn op te vangen.

Blijf in beweging. Het is belangrijk dat je na de operatie voldoende rust, maar ook om de bloedsomloop op gang te houden. Probeer daarom ook af en toe te lopen.

  • Drink GEEN alcohol, zout of cafeïne tijdens de eerste maanden van je herstel. Alcohol, zout en cafeïne zorgen ervoor dat je nog meer vocht vasthoud. Waardoor je genezingsproces vertraging oploopt.

Shopping Cart (0)

No products in the cart.