Cupping massage

versterkt de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en -knopen

Body Element

over de behandeling

Onze cupping massage is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af. Daarnaast zorgt een cupping massage dat zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid wordt geleid. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende en helende werking.

Bij de cupping massage worden de cups op een geoliede huid geplaatst. Doordat er een vacuüm in de cups ontstaat worden afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren naar de oppervlakte getrokken. Hierdoor kunnen blokkades opgeheven worden.

 

Drink minimaal 2 liter water per dag. Water helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen maar is ook goed voor de elasticiteit van de huid. Brandnetel thee is een kruidenthee die evens geschikt is voor het afvoeren van vocht. De brandnetelthee is te vinden op onze webshop.

Voor het beste resultaat mogelijk is het raadzaam om je Faja/drukpak zeker de eerste drie maanden 23/7 te dragen. Nadien kan je ervoor kiezen deze s’nachts of overdag te dragen. Na 6 maanden ongeveer 4 uurtjes per dag. De Fajas/drukpakken zijn te vinden op onze webshop.

Wacht niet te lang met de aftercare! Om je herstel en resultaat te bespoedigen is het raadzaam om zo snel mogelijk na de operatie te starten met de afterlipo massages. Wij adviseren dan ook om altijd met 10 afterlipo massages te beginnen. Zie onze prijsopgave op de website.

Voor de behandeling zou je een paracetamol kunnen slikken om de eventuele pijn op te vangen.

Blijf in beweging. Het is belangrijk dat je na de operatie voldoende rust, maar ook om de bloedsomloop op gang te houden. Probeer daarom ook af en toe te lopen.

  • Drink GEEN alcohol, zout of cafeïne tijdens de eerste maanden van je herstel. Alcohol, zout en cafeïne zorgen ervoor dat je nog meer vocht vasthoud. Waardoor je genezingsproces vertraging oploopt.

Shopping Cart (0)

No products in the cart.