After lipo Massage

Vermindert pijn en versnelt het genezingsproces

Body Element

over de behandeling

Cosmetische operaties zijn bijna niet meer weg te denken, het is tegenwoordig een van de meest voorkomende procedures die wordt uitgevoerd. Denk daarbij aan een mommy make-over; brazilian butt lift; liposuctie; ga zo maar door. Alleen vergeten vele dat na z’n ingreep de nazorg heel belangrijk is. Lymfatische massages worden dan ook aanbevolen na een operatie.

Bodyelement is gespecialiseerd in de nazorg na een cosmetic behandeling. Door de massagetechniek bent u in goede handen voor een mooi en spoedig herstel. Het is raadzaam om geen alcohol te drinken tijdens de behandelingen en vermijd zout en suiker in uw dieet. Een kuurverband word ook aangeraden. Gemiddeld hebben de patiënten 10 tot 20 massagebehandelingen nodig, 2 keer in de week tot nader word aangegeven.

Drink minimaal 2 liter water per dag. Water helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen maar is ook goed voor de elasticiteit van de huid. Brandnetel thee is een kruidenthee die evens geschikt is voor het afvoeren van vocht. De brandnetelthee is te vinden op onze webshop.

Voor het beste resultaat mogelijk is het raadzaam om je Faja/drukpak zeker de eerste drie maanden 23/7 te dragen. Nadien kan je ervoor kiezen deze s’nachts of overdag te dragen. Na 6 maanden ongeveer 4 uurtjes per dag. De Fajas/drukpakken zijn te vinden op onze webshop.

Wacht niet te lang met de aftercare! Om je herstel en resultaat te bespoedigen is het raadzaam om zo snel mogelijk na de operatie te starten met de afterlipo massages. Wij adviseren dan ook om altijd met 10 afterlipo massages te beginnen. Zie onze prijsopgave op de website.

Voor de behandeling zou je een paracetamol kunnen slikken om de eventuele pijn op te vangen.

Blijf in beweging. Het is belangrijk dat je na de operatie voldoende rust, maar ook om de bloedsomloop op gang te houden. Probeer daarom ook af en toe te lopen.

  • Drink GEEN alcohol, zout of cafeïne tijdens de eerste maanden van je herstel. Alcohol, zout en cafeïne zorgen ervoor dat je nog meer vocht vasthoud. Waardoor je genezingsproces vertraging oploopt.

Shopping Cart (0)

No products in the cart.